søndag den 17. januar 2010

Kontakt til tidligere elever - dengang og nu



For 10 år siden skulle skolen arrangere 40 års jubilæum, og der blev sat rigtigt mange ressourcer ind på at finde så mange tidligere elever som muligt, som det fremgår af ovenstående avisudklip. Detektivarbejdet foregik hovedsageligt ved, at en sekretær skulle finde de rigtige postadresser på alle tidligere elever og derefter sende et brev til dem. Det var et omkostningstungt og tidkrævende arbejde.

Denne gang vil skolen forsøge at bruge de moderne kontaktmuligheder som f.eks. denne blog, men også hjemmeside og Facebook, og vi håber på denne måde, at ringene vil spredes i vandet, så rigtig mange vil blive opmærksom på jubilæumsfesten, arrangementerne og de forskellige publikationer.

Skolen afsætter også denne gang betydelige midler til arrangementet, men de kan forhåbentlig bruges på andet end porto o.lign. Så jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at opfordre alle læsere til at fortælle andre interesserede om arrangementerne.

Nogle breve vil der dog blive udsendt. Vi har en liste over én elev fra hver klasse, som vi snarest vil skrive til med diverse oplysninger, og vi håber så, at vedkommende elev vil sende brevet videre. Brevet vil naturligvis også blive offentliggjort på denne blog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar