lørdag den 9. januar 2010

Møde med tidligere lærere på skolen - uddrag


Orientering om jubilæumsudvalgets aktiviteter lige nu (OH, SH & Da)


1. Jubilæumsskrift – digitalt og i bogform. Forsamlingen bifaldt idéen om såvel digital hjemmeside med materiale som et jubilæumsskrift i bogform.

2. Foredragsholdere, kunstnere etc til fællestimer eller aftenarrangementer – også henvendt offentligt til egnen: Bjarne Martin undersøger om DRs ungdomsensemble, Druen, kan komme i jubelåret 11-3.

Jubilæumsfest for alle gamle elever, fhv. personale, nuværende elever og nuv. personale, lørdag d. 17. september 2011.

3. Strange: Fortalte om arbejdet med internettet, hvor han har arbejdet mest med den tekniske side, men Bjarne Albrechtsen har samlet indholdet, som er under stadig udvikling. Se: http://www.mf-gym.dk/jubi50/

I øvrigt talte vi også om, at de forhåbentlig mange kontakter til gamle elever kunne være starten på en elevstøtteforening - måske i 'Vennernes' regie.

Siden har allerede taget form, og der er ca. 2000 gamle elever på Facebook, så der er forskellige muligheder for at komme i kontakt med tidligere elever.

Wulff medbragte papirfotos og en dvd med 500 (!) indscannede fotos fra flere årtier.

4. Ove Haarup: Bjarnes klassekontakt-liste – blev rettet og suppleret.
’Skolekrønike’: Ove har forsket i, hvem der gennem tiden har været ansat på skolen – opdeling i 10-år (lægger op til temadage) – og vil brede fokus ud i en egentlig skolekrønike, som skal være en del af websiden og kan blive en del af et jubilæumsskrift.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar