onsdag den 23. december 2009

Dagens svar


Bestyrelsesformand i 2008 Thor Bach Jensen og rektor Jette Engelbreth


1e på ekskursion til Gasmuseet i 2005

Dagens svar:

1. Det er Thor Jensen

2. Ingen anelse. At Hobro skulle have andre attraktioner end gymnasiet, kommer som en overraskelse ;-)
Mvh, Mette, 3A, 1987
 
1. Ja det er da Thor Bach Jensen

2. Det må jo være gasmuseet.
Gitte 2.p 1982
 
I dag er der hele to bud på svar; vores vinder, Mette, er noget kritisk over for Hobro, synes jeg :-), hvorimod Gitte rammer plet.
 
ad. 1. Thor, som nu ikke er bestyrelsesformand længere, har haft en del tilknytning til skolen igennem en længere periode. Han har især haft med edb at gøre, hvor han har stor ekspertise.
 
ad 2. Gasmuseet har følgende beskrivelse af sig selv på sin hjemmeside:
 
Gasmuseet ligger i det gamle Hobro Gasværk fra 1898, der blev ombygget til udstillinger og kulturhus for 10 år siden. De gamle fabriksbygninger står i dag udadtil som, da der blev produceret gas på stedet, men de er nu totalt renoverede. Indvendigt er de gamle fabrikshaller indrettet med forskellige udstillinger og aktiviteter.


Museets udstillinger består af brintUNIVERSET, hvor man kan forsøge sig med energi og selv producere energi. Derudover er der udstillinger om gas og energi og forbruget af energi samt om de ting, som vi omgav os med i hjemmet.

1 kommentar:

  1. Lige en kommentar til billede 2: Det er rigtigt, at det er en 1.e-klasse, men det er nu min - den nuværende 3.e, årgang 2007 - som er på Gasmuseet i foråret 2008 i forbindelse med et AT-projekt om vedvarende energi. Og ikke e-klassen af årgangen 2005 ;D
    - Benedikte Svinth-Johansen, 3.e 2009

    SvarSlet